СК «IНТЕР-ПЛЮС» очолить Олена Чупиркіна

15 грудня 2017 р. Наглядовою радою ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНIЯ «IНТЕР-ПЛЮС» припинено повноваження Голови Правління компанії Олександра Іваненка (з 19.12.2017 року). За словами Олександра, він надалі планує зайнятися стратегічними питаннями розвитку компанії, працюючи в Наглядовій Раді.

З 20 грудня 2017 р. СК «ІНТЕР-ПЛЮС» очолить Олена Чупиркіна, яка має досвід роботи у страховій сфері з 1998 року. Протягом останніх п’яти років Олена Дмитрівна працювала в ТДВ «СК «ФІНЕКС», заступник Генерального директора; ПрАТ  «СК «ЮПІТЕР-М» (нині — ПрАТ «СК «ФІНЕКС»), член Правління – Заступник Голови Правління, Голова Правління.

Олександр Іваненко розповів: «СК «ІНТЕР-ПЛЮС» активно розвивається, тож постала потреба у розширенні нашої команди. Олена Чупиркіна буде займатися операційними питаннями, відповідатиме за розвиток продажів. В тому числі плануємо активно розвивати особисті види страхування, включаючи страхування туристів, що виїжджають за кордон. Компанія отримала ліцензію на цей вид страхування, уклала угоди з асистанськими компаніями «Savitar Group» та «NOVA Assistance». Будемо також займатися страхуванням майна та відповідальності».