Страхова компанія «ПРОВІДНА» підбила підсумки діяльності за травень 2018 року — зростання виплат клієнтам на 12,8% до 41,5 млн грн

У травні 2018 року страхова компанія «ПРОВІДНА» збільшила обсяг виплат страхових відшкодувань клієнтам на 12,8% (до 41,5 млн грн) порівняно з травнем минулого року.

Сума страхових премій за травень також зросла і склала 52 млн грн, що на 2% перевищує аналогічний показник минулого року.

Більше третини всіх платежів за цей період припало на договори добровільного медичного страхування (ДМС). Страхові премії за договорами ДМС демонструють упевнену позитивну динаміку — у травні 2018 року збори з медстрахування склали 20,7 млн ​​грн, що на 18% більше за аналогічний період 2017 року.

Страхові виплати за договорами ДМС у травні 2018 року також зберігають позитивний тренд (+ 9% за звітний період) і склали 21,3 млн грн. При цьому було врегульовано понад 15,7 тис. страхових випадків з ДМС.

Протягом останніх років ПРОВІДНА залишається абсолютним лідером на українському ринку ДМС, посідаючи перші місця у професійних рейтингах за обсягами як зборів страхових премій, так і виплат страхових відшкодувань своїм клієнтам.

З метою подальшого підвищення якості обслуговування клієнтів компанія відкриває нові майданчики медичного асистансу в регіонах, які комплектуються висококваліфікованим персоналом. Таким чином ПРОВІДНА продовжує реалізацію стратегії збільшення своєї присутності на українському ринку ДМС.

У страховому портфелі компанії в травні 2018 року, крім ДМС (з часткою у 40%), найбільшу частку зберігає транспортне страхування, в т.ч. ОСЦПВ — 38% та КАСКО — 13%.

Сума страхових премій за договорами КАСКО зросла на 26,9% і склала 6,5 млн грн. При цьому страхові виплати ПРОВІДНОЇ з КАСКО у травні 2018 року склали 6,1 млн грн.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» у 2018 р. за підсумками І кварталу вкотре підтвердило рейтинг фінансової стійкості компанії на рівні uaАА+. Цей рейтинг є найвищим з можливих за національною шкалою для страхових компаній, які зареєстровані і працюють в Україні. Згідно з цим рейтингом ПРОВІДНА, порівняно з іншими страховиками, характеризується як компанія з дуже високою фінансовою стійкістю.

Також за результатами роботи у 1 кварталі 2018 р. ПРОВІДНА отримала максимальну загальну оцінку діяльності страховиків-членів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

Сьогодні СК «ПРОВІДНА» — одна з найбільших компаній українського страхового ринку якій довіряють понад 1 млн її страхувальників, значна частина яких — це великі міжнародні та вітчизняні компанії, посольства зарубіжних країн.

СК «ПРОВІДНА» має цілодобову медичну диспетчерську службу, 22 регіональні центри медичного асистансу і власну договірну мережу, яка налічує понад 2 000 медичних та аптечних закладів, з них більше 1 500 — в регіонах.