Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» виступила партнером Міжнародного турніру з бадмінтону RSL KHARKIV INTERNATIONAL 2018

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» в рамках співробітництва з Федерацією Бадмінтону України виступила страховим партнером Міжнародного турніру з бадмінтону RSL KHARKIV INTERNATIONAL 2018, який пройшов в м. Харків в Палаці спорту «Локомотив» з 29 серпня по 2 вересня2018 року.

До цього турніру рівня International Challenge з призовим фондом 25 тисяч доларів був виявлений небувалий інтерес з боку гравців різних країн і континентів. Участь у змаганні брали близько 200 спортсменів з 33 країн.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» забезпечила страховий захист життя та здоров’я учасників змагання і глядачів на на загальну суму 1 млн гривень. При цьому ліміт на одного учасника становив 50 тис грн та на одного глядача 20 тис. грн.

«Спорт об’єднує і робить сильнішими, це те, що так необхідно зараз Україні. Не дивлячись на молодість нашої Компанії, нам довіряють свої ризики такі великі Міжнародні турніри. Ми за короткий термін зуміли зарекомендувати себе як надійні партнери, які вміють виконувати взяті на себе зобов’язання», — зазначила генеральний директор СК« Ю.Ес.Ай »Галина Ким.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» (до червня 2017 СК «ПСК-Захід») — це сучасна страхова компанія, яка пропонує повний спектр страхових послуг. Компанія веде активну роботу з розвитку регіональної мережі і має намір до кінця року бути присутньою у всіх областях України.

СК «Ю.Ес.Ай.» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ліги страхових організацій України. За підсумками 6 міс. 2018 року компанія входить в TOP-10 лідерів з продажу обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності автовласників.