СК «Ю.Ес.Ай» увійшла в ТОП-5 лідерів ринку ОСАЦВ зі збору платежів

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» (USI) у другому кварталі 2018 року зібрала 59,535 млн грн страхових платежів по обов’язковому страхуванню цивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСАЦВ), що дозволило компанії увійти в ТОП-5 (згідно інформації МТСБУ) провідних страховиків України по даному виду.

Набувши членства у  Моторному (транспортному) страховому бюро України трохи більше року тому, Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» домоглася таких результатів завдяки правильно вибудуваній політиці, зваженому розміру комісійних, чесному відношенню до партнерів і клієнтів.

«Наш успіх полягає в правильно обраній стратегії і підходах до визначення умов співпраці з регіональними підрозділами та ключовими страховими агентами. В цілому, важливо знайти баланс, який влаштовував би і менеджмент, і дозволив би мережі продажів впевнено себе почувати в конкурентному середовищі страхового ринку на місцях», — відзначає Генеральний директор компанії Галина Ким.

Вона також зазначила, що стратегія компанії полягала, в першу чергу, в тому, щоб зробити бренд USI пізнаваним на ринку. Тому, стартовим етапом став розвиток мережі продажів через обов’язковий вид страхування. Другий етап, який зараз досить успішно впроваджується в компанії, це здійснення крос-продажів і, відповідно, диверсифікація портфеля. На цьому етапі  вже важливо опиратися на взаємовідносини як зі страхувальниками, так і з постраждалими через систему врегулювання і виплат.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» (до червня 2017 СК «ПСК-Захід») — це сучасна страхова компанія, яка пропонує повний спектр страхових послуг..

СК ««Ю.Ес.Ай.» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ліги страхових організацій України та Асоціації «Страховий бізнес» За підсумками 6 міс. 2018 року компанія входить в TOP-10 лідерів з продажу обов’язкового страхування автоцівільної відповідальності  власників наземного транспорту.