ПРОВІДНА посіла третє місце на ринку за кількістю реалізованих електронних полісів ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) оприлюднило статистику продажу електронних полісів ОСЦПВ за сім місяців 2018 року.

Страхова компанія «ПРОВІДНА» за даними МТСБУ посіла третє місце на ринку за кількістю реалізованих електронних полісів ОСЦПВ, що становить 5547 договорів. За сумою платежів ПРОВІДНА увійшла до п’ятірки лідерів, сума страхових премій сягнула понад 3 млн грн.

Загалом за сім місяців, згідно з даними МТСБУ, було реалізовано 46412 електронних полісів, сума надходжень за якими становить 37,4 млн грн.

За станом на сьогодні на ПРОВІДНУ припадає 12,0% всіх реалізованих онлайн-полісів в Україні.

Також за результатами роботи у 2 кварталі 2018 р. ПРОВІДНА отримала максимальну загальну оцінку діяльності страховиків — членів МТСБУ.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» у 2018 р. за підсумками І кварталу вкотре підтвердило рейтинг фінансової стійкості компанії на рівні uaАА+. Цей рейтинг є найвищим з можливих за національною шкалою для страхових компаній, які зареєстровані і працюють в Україні. Згідно з цим рейтингом ПРОВІДНА порівняно з іншими страховиками характеризується як компанія з дуже високою фінансовою стійкістю.

Сьогодні СК «ПРОВІДНА» — одна з найбільших компаній українського страхового ринку, якій довіряють понад 1 млн її страхувальників, значна частина яких — це великі міжнародні та вітчизняні компанії, посольства зарубіжних країн.

СК «ПРОВІДНА» має цілодобову медичну диспетчерську службу, 22 регіональні центри медичного асистансу і власну договірну мережу, яка налічує понад 2 000 медичних та аптечних закладів, з них більше 1 500 — в регіонах.