СК «УКРФІНСТРАХ» увійшла в ТОП-5 страховиків України за туристичним страхуванням

Страхова компанія «УКРФІНСТРАХ» за даними видання Insurance TOP за підсумками І півріччя 2018 року посіла п’яту позицію серед провідних страхових компаній України на ринку страхування туристів (страхування медичних витрат).

«Посилення наших позицій в цьому сегменті страхування стало можливим завдяки оптимально сформованим програмам які відповідають співвідношенню ціна / якість, вмінню оперативно реагувати на потреби ринку, а також виконувати взяті на себе зобов’язання», зазначив перший заступник директора компанії Віталій Козловський.

У січні-червні 2018 року «УКРФІНСТРАХ», зі страхування медичних витрат, зібрала страхових платежів на суму 27,2 млн грн, що на 35,6% більше в порівнянні з аналогічним періодом роком раніше. У страховому портфелі компанії на медичне страхування туристів припадає 54,6% від загального обсягу бізнесу.

За перше півріччя 2018 року СК «УКРФІНСТРАХ» оплатила закордонним і вітчизняним клінікам понад 1,7 млн грн за відновлення здоров’я своїх клієнтів.

«Багато хто недооцінює користь і необхідність страхування. І розуміють це тільки коли стикаються з проблемами, які вимагають значних витрат. Особливо це відчутно, коли подібне відбувається далеко від дому та близьких. Як фахівці, які давно працюють на страховому ринку, ми швидко розуміємо суть проблеми і намагаємося оперативно надати підтримку «, підкреслив Віталій Козловський.

Страхова компанія «УКРФІНСТРАХ» успішно працює на страховому ринку з 2007 року. Статутний капітал Страхової компании складає 11 млн. грн.

Компанія спеціалізується на роздрібному страхуванні, має 17 ліцензій виданих Нацкомфінпослуг України та готова запропонувати своїм клієнтам, юридичним та фізичним особам, якісне страхове обслуговування за такими напрямами як особисте страхування, автотранспортне страхування, страхування майна, страхування вантажів.