Успіх на страховому ринку не залежить від часу роботи на ньому

Страхова Компанія «Ю.Ес.Ай», яка почала активну роботу на страховому ринку рік тому, за даними рейтингу «Insurance Top» за перше півріччя 2018 року, відразу зайняла вагомі позиції з різних видів страхування.

Так, СК «Ю.Ес.Ай» увійшла в ТОП-10 страхових компаній України з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного транспорту, зайнявши 8 позицію. Збір платежів за цим видом страхування склав 85,5 млн грн. За цей період СК «Ю.Ес.Ай.» виплатила постраждалим в ДТП майже 3,7 млн грн.

«Для нас це несподіваний, але виправданий результат. За такий короткий період роботи нам вдалося обійти багатьох провідних гравців ринку, деякі з яких працюють з початку його створення. Ми задоволені таким підсумком, але розуміємо і відповідальність, яку взяли на себе. У наших планах розширення програм автострахування за рахунок пропозиції клієнтам якісних продуктів КАСКО, супутніх продуктів», — зазначив заступник генерального директора СК «Ю.Ес.Ай» з продажу страхових продуктів Андрій Скубенич.

Крім того, Страхова Компанія «Ю.Ес.Ай» увійшла в ТОП-20 страхових компаній України на ринку добровільного страхування медичних витрат. За цим видом страхування за 6 місяців поточного року компанія зібрала 4,4 млн грн платежів і здійснила 1,6 млн грн страхових виплат.

Згідно з рейтингом «Insurance Top», Страхова компанія «Ю.Ес.Ай» увійшла в ТОП-40 страховиків України на ринках добровільного страхування від вогню і стихійних явищ, страхування майна, добровільного страхування вантажів і багажу, добровільного страхування автоцивільної відповідальності.

«У нас вийшов вдалий старт. Нам вдалося заявити про себе і зайняти хороші позиції на ринку. Тепер в наших планах коригування портфелю, оптимізація ряду внутрішніх бізнес-процесів, створення балансу, який забезпечить і подальшу прибуткову роботу компанії», — зазначив Андрій Скубенич.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» (до червня 2017 СК ПСК-Захід») — це сучасна страхова компанія, яка пропонує повний спектр страхових послуг, забезпечує страхувальників якісним та своєчасним страховим захистом. Компанія веде активну роботу з розвитку регіональної мережі та планує до кінця року бути присутньою у всіх областях України.

СК «Ю.Ес.Ай.» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ліги страхових організацій України, Асоціації «Страховий бізнес».