УНІКА приєдналася до програми лояльності Samsung Members

Страхова компанія «УНІКА» у вересні поточного року приєдналася до програми лояльності Samsung Members. Тепер учасники клубу Samsung Members зможуть користуватися спеціальними пропозиціями на Online сервісах УНІКА.

На сайті Страхової компанії «УНІКА» в Online сервісах клієнти мають можливість придбати он-лайн поліси страхування туристів, автострахування та страхування майна. Після внесення всіх необхідних даних і оплати, клієнти отримують страховий поліс відразу по електронній пошті, таким чином немає необхідності чекати доставку або їхати за отриманням поліса в офіс.

Також клієнти УНІКА мають доступ до своїх страхових договорів в онлайн режимі. Даний сервіс доступний також на сайті компанії в Кабінеті клієнта myUNIQA, де клієнти можуть отримувати інформацію про свої договори і страхові випадки,  оплачувати чергові платежи, продовжувати дії договорів, а також отримувати консультацію у персонального менеджера з будь-яких питань страхування.

Samsung Members це мобільний додаток з програмою лояльності, що передбачає надання користувачам окремих моделей смартфонів SAMSUNG Galaxy  (Note8, Note9, S9|S9+, S8|S8+, S7|S7 edge, А серії (2017-2018), J серії (2017-2018)) заохочень та спеціальних пропозицій.

Надійне забезпечення захисту інтересів своїх клієнтів і партнерів — основне завдання діяльності Страхової компанії «УНІКА». Компанія неухильно виконує взяті на себе страхові зобов’язання. Щомісячний сумарний обсяг виплат клієнтам УНІКА становить в середньому 60 млн. грн.