«Омега» презентувала нові програми страхування КАСКО

Страхова компанія «Омега» оновила програми страхування КАСКО.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Ми прийняли рішення оптимізувати програми страхування КАСКО, зробити їх максимально простими для клієнтів», — говорить Директор зі страхування АСК «Омега» Олександр Гончаров.

Зараз АСК «Омега» пропонує клієнтам 2 програми — «Класичне КАСКО» та «КАСКО 50/50».

Програма «Класичне КАСКО» — це страховка від максимального переліку пошкоджень і крадіжки автомобіля. Страхування транспортних засобів, термін експлуатації яких не перевищує 3 роки, проводиться без урахування зносу, у клієнта є можливість обрати агрегатну або неагрегатну страхову суму. У договорі відсутні обмеження на виплати страхового відшкодування у разі грубого порушення правил дорожнього руху.

Клієнт АСК «Омега», який застрахував автомобіль за програмою «Класичне КАСКО», може бути впевнений в оперативних виплати компенсацій і прозорих розрахунках.

Програма передбачає можливість виплати відшкодування при пошкодженні скляних і оптичних елементів автомобіля без надання документів компетентних органів і без обмеження за кількістю таких подій, а в інших випадках — у розмірі до 5% страхової суми (але не більше 50 тис. грн). У страховку включена компенсація витрат на транспортування автомобіля з місця настання страхового випадку до 3000 грн і можливість самостійного вибору СТО, де буде ремонтуватися пошкоджений автомобіль.

Ця ж програма доступна на умовах оплати 50/50: половину страхового платежу клієнт вносить при укладанні договору страхування, і другу половину — після настання першого страхового випадку. Якщо інцидентів з автомобілем протягом терміну дії договору не було — другу половину платежу вносити не потрібно.

«Політика страхової компанії «Омега» по відношенню до клієнтів буде максимально гнучкою. Нашими програмами страхування передбачені особливі умови для постійних клієнтів», — говорить Олександр Гончаров.