Страховий поліс ОСЦПВ від СК «Арсенал Страхування» відтепер можна оформити через месенджер Viber

СК «Арсенал Страхування» спільно з партнером – Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) – пропонує унікальний сервіс оформлення електронного страхового полісу через месенджер Viber. Послуга доступна для всіх власників транспортних засобів, незалежно від того, в якому банку вони обслуговуються.

Щоб почати оформлення полісу, необхідно перейти з паблік-аккаунту ПУМБ у Viber до діалогів. Після цього в меню онлайн-банкінгу ПУМБ у Viber перейти в розділ «Послуги» /«Автоцивілка (ОСЦПВ)».

Процес оформлення займає близько 5 хвилин. Потрібно внести дані паспорта, ІПН та інформацію про транспортний засіб (назву населеного пункту або номер сервісного центру МВС, в якому зареєстровано авто, та об’єм двигуна). Наразі через Viber можна оформити «Автоцивілку» для легкового авто, що не використовується в якості таксі або пільговими категоріями населення.

Оформлення електронного полісу надає клієнтові ряд переваг:

  • після оплати страхового платежу поліс одразу буде надісланий клієнту на його e-mail
  • електронний поліс не потрібно возити з собою, тому його не можливо загубити або пошкодити
  • співробітники Національної поліції зможуть перевірити дійсність полісу в онлайн режимі за допомогою планшету
  • не потрібно підвлаштовуватися під кур’єра для зустрічі з ним

Оплата здійснюється online через сервіс PayHub – у Viber приходить коротке посилання, перейшовши за яким потрібно ввести реквізити картки та оплатити поліс.

Щоб вчасно продовжити дію договору страхування, можна скористатися сервісом для нагадування про закінчення терміну дії поліса ОСЦПВ. Все що потрібно – вибрати місяць закінчення ОСЦПВ. За тиждень до початку місяця у Viber прийде нагадування про закінчення терміну дії ОСЦПВ та пропозиція переоформити поліс.