Страхова Компанія «Ю.Ес.Ай» продовжує зміцнювати свої позиції на українському страховому ринку.

За даними рейтингу «Insurance Top» за дев’ять місяців 2018 року компанія зайняла четверту позицію на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного транспорту. Збір платежів за цим видом страхування в січні-вересні склав 157,8 млн грн.

Крім того, страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» увійшла в ТОП-20 страхових компаній України по страхуванню туристів (добровільне страхування медичних витрат), піднявшись на 18-ту позицію. За цим видом страхування за 9 місяців поточного року компанія зібрала 8,7 млн грн платежів, та здійснила 2,2 млн грн страхових виплат.

Згідно з рейтингом «Insurance Top», Страхова Компанія «Ю.Ес.Ай» увійшла в ТОП-40 страховиків України на ринках страхування від нещасного випадку (24 позиція), добровільного страхування від вогню та стихійних явищ (38 позиція), добровільного страхування вантажів та багажу (35 позиція).

Всього в січні-вересні 2018 року компанія зібрала страхових платежів на суму 174,6 млн грн. Здійснила клієнтам 14 млн грн виплат. Її активи станом на 30 вересня 2018 року склали 138 млн грн, страхові резерви-75,3 млн грн, власний капітал 54,2 млн грн.

«Цей рік ми завершуємо з непоганими показниками. Нам вдалося виконати поставлені амбітні завдання та зайняти гідні позиції на ринку. Компанія успішно заявила про себе. Ми вдячні нашим страхувальникам і партнерам за довіру. У майбутньому ми маємо наміри не менш впевнено освоювати інші сегменти страхового ринку», зазначив заступник Генерального директора СК «Ю.Ес.Ай » Андрій Скубенич.

Страхова компанія «Ю.Ес.Ай.» (до червня 2017 СК «ПСК-Захід») — це сучасна страхова компанія, яка пропонує повний спектр страхових послуг. Компанія проводить активну роботу з розвитку регіональної мережі та спеціалізується на роздрібних продажах.

СК «Ю.Ес.Ай.» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ліги страхових організацій України.