ПРОВІДНА підбила підсумки 1 кварталу 2019 року

24 травня в приміщенні Головного офісу СК «ПРОВІДНА» пройшла нарада директорів філій та керівників департаментів компанії на якому були підведені підсумки 1 кварталу 2019 року.

Як зазначила Виконавчий директор СК «ПРОВІДНА», Леся Миколаївна Щербакова, компанія успішно виконала завдання, які були поставлені перед нею, продемонструвавши позитивну динаміку основних фінансових показників. Компанія розвиває клієнтський сервіс, впроваджує інноваційні рішення в IT-сегменті, запускає продаж нових затребуваних страхових продуктів.

«Виконання завдань, що стоять перед компанією — запорука довіри акціонерів. За результатами нашої роботи ми отримали від них позитивну оцінку. Вже прийнято рішення про посилення інвестиційної підтримки ПРОВІДНОЇ. Акціонери вірять в компанію, і будуть активно розвивати її надалі, — зазначила Леся Миколаївна на нараді. — Ми дотримуємося обраної стратегії розвитку і продовжуємо рости в ключових сегментах, як кількісно, так і якісно. Завдяки глибокому розумінню явних та прихованих потреб клієнтів у нас, зокрема, кращий сервіс по ДМС на українському ринку — як по наповненню, так і за якістю обслуговування, і за доступними для наших клієнтів можливостями. Ми впритул зайнялися реалізацією електронних форм договорів страхування, в короткі терміни запустивши електронний ВЗР і електронний ІФЛ. Йде велика робота над удосконаленням сервісу по одному з ключових видів страхування для компанії — КАСКО»

За підсумками I кварталу 2019 року ПРОВІДНА збільшила обсяг страхових премій у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 3%. Сума страхових платежів склала понад 234,2 млн грн.

У страховому портфелі компанії найбільшу частку мають добровільне медичне страхування (71,7%) і транспортне страхування — 19,8%. Сума премій по ДМС склала 168,6 млн грн., що на 30% більше, ніж за I квартал 2018 року.

Страхові виплати СК «ПРОВІДНА» за I квартал 2019 року склали 128,6 млн грн.

Також на нараді відбулися виступи директорів філій, які поділилися досвідом, секретами успіху та цікавими кейсами. За підсумками наради Виконавчий директор відзначила нагородами керівників філій, які виконали ключові завдання компанії.

У 2019 пріоритетними завданнями ПРОВІДНОЇ як і раніше залишаються виконання зобов’язань перед клієнтами, партнерами, співробітниками компанії, а також утримання високого рівня задоволеності клієнтів якістю обслуговування в ПРОВІДНОЇ. Серед найважливіших завдань — підвищення ефективності і рентабельності бізнесу, активний розвиток добровільних видів страхування, суттєве зростання обсягів продажів в офісному каналі.