Страхова компанія «ПРОВІДНА» підбила попередні підсумки діяльності за 9 місяців 2019 року — 360,5 млн грн виплат клієнтам

За підсумками 9 місяців 2019 року страхова компанія «ПРОВІДНА» констатує обсяг виплат страхових відшкодувань клієнтам на рівні 360,5 млн грн. Сума страхових премій за 9 місяців 2019 року склала 615,1 млн грн.

Більше половини всіх платежів, зібраних за звітний період, припало на договори добровільного медичного страхування (ДМС). Збори з медстрахування склали 401,8 млн грн.

Страхові виплати за договорами ДМС за 9 місяців 2019 склали 225,9 млн грн. При цьому було врегульовано понад 155,5 тис. страхових випадків з ДМС.

Компанія успішно реалізує стратегію, спрямовану, зокрема, на нарощування портфеля добровільних видів страхування, розробку нових сучасних страхових продуктів та подальше покращення клієнтського сервісу.

Оцінюючи ефективність реалізації компанією прийнятої стратегії розвитку, акціонери задоволені результатами роботи ПРОВІДНОЇ, та продовжують інвестувати у компанію.

У страховому портфелі компанії за підсумками 9 місяців 2019 року, крім ДМС (з часткою у 65,3%), найбільшу частку зберігає транспортне страхування, в т.ч. КАСКО — 23,1% та туристичне страхування — 7%.

Сума страхових премій за договорами КАСКО склала 67,4 млн грн. При цьому страхові виплати ПРОВІДНОЇ з КАСКО за 9 місяців 2019 року склали 53,9 млн грн.

Протягом останніх років ПРОВІДНА займає лідируючі місця на українському ринку ДМС у професійних рейтингах за обсягами як зборів страхових премій, так і виплат страхових відшкодувань своїм клієнтам. З метою подальшого підвищення якості обслуговування клієнтів компанія відкриває нові майданчики медичного асистансу в регіонах, які комплектуються висококваліфікованим персоналом. Таким чином ПРОВІДНА продовжує реалізацію стратегії збільшення своєї присутності на українському ринку ДМС.