ПРОВІДНА запустила CHECK-UP програми медичного страхування для перевірки здоров’я дорослих та дітей

Піклуючись про здоров’я українців, ПРОВІДНА запустила CHECK-UP програми медичного страхування для перевірки здоров’я дорослих та дітей: «Будь здоров!», «Здорова дитина», «Здорове серце», «Жіноче здоров’я».

Придбавши check-up програму, Ви можете отримати консультації вузькопрофільних фахівців, пройти комплексне медичне обстеження та, при необхідності, якісне лікування у найкращих медичних клініках Києва.

БОНУС від ПРОВІДНОЇ — можливість скористатися цілодобовими послугами медасистансу СК «ПРОВІДНА» і знижками на медичні послуги в клініках та на медикаменти в окремих мережах аптек.

Також за новими програмами доступна сучасна інноваційна послуга — ДИСТАНЦІЙНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ. Ця послуга дає можливість отримати консультацію висококваліфікованого лікаря через інтернет, мобільний додаток, або по телефону.

Ви можете звернутися до лікаря абсолютно з будь-якого питання, пов’язаного зі здоров’ям, в будь-який час та в будь-якому місці.

Вітчизняні лікарі та всесвітні медичні організації оприлюднюють невтішні дані щодо стану здоров’я та динаміки захворювань серед українців.

Давайте переборемо сумну статистику разом та зробимо українців самою здоровою європейською нацією!

Дізнатися більше про програми та зробити online-замовлення потрібного Вам check-up можливо на сайті ПРОВІДНОЇ за посиланнями: «Будь здоров!», «Здорова дитина», «Здорове серце», «Жіноче здоров’я».