МТСБУ оголосило про припинення оф-лайн прийому громадян

У зв’язку із складною епідемічною ситуацією та введенням карантину на території України з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) і недопущення випадків захворювання відвідувачів і працівників, МТСБУ тимчасово припиняє прийом громадян.

Відповідна інформація, де буде зазначено про тимчасове припинення прийому громадян, порядок подання документів, поштові реквізити та адреса електронної пошти МТСБ , номер телефону колл-центру, буде розміщена на видному місці,

У тамбурі при вході до 2-го під’їзду будинку МТСБУ буде встановлений стіл та скринька для збирання кореспонденції від громадян. На тому ж столі знаходитимуться зразки бланків, повідомлень про ДТП та файли для вкладання документів.

МТСБУ повідомляє, що такі заходи не впливатимуть на якість чи строки обробки документів від громадян. Заходи діятимуть щонайменше протягом одного місяця.

Впродовж цього періоду МТСБУ надає можливість громадянам користуватися зручними засобами зв’язку для подання документів чи отримання інформаційної довідки:

кол-центр: 0-800-608-800, 0442392039

e-mail: mtibu@mtibu.kiev.ua .

поштова адреса: 02002, Київ-2, а/с 272