Безкоштовні поїздки для медиків − УНІКА приєдналася до ініціативи Bolt

Страхова компанія «УНІКА» підтримала соціальну ініціативу сервісу пасажирських перевезень Bolt з надання безкоштовних поїздок для медичних працівників. УНІКА разом з іншими представниками бізнесу, що приєдналися до програми, профінансує поїздки медпрацівників через сервіс Bolt.

Дана програма здійснюється за підтримки МОЗ України, адміністрацій Києва та Львова, спільно з міськими лікувальними установами, що надають допомогу при захворюванні вірусу COVID-19. Також, поряд з Bolt, в програмі беруть участь інші сервіси з транспортних перевезень. Всього, заплановано близько 50 000 поїздок. Фактично всі вони будуть оплачені соціально відповідальними компаніями, і СК УНІКА — в їх числі.

«Ми вважаємо цю ініціативу надзвичайно важливою і просто не могли залишитися осторонь, − коментує ситуацію Олена Ульє, голова правління Страхової компанії «УНІКА» − Сьогодні українські медичні працівники ризикують життям заради кожного з нас, і як ніхто інший самі потребують підтримки не просто словами, а й конкретними справами. Тому ми прийняли рішення оплатити частину поїздок лікарів і медичних сестер через сервіс замовлення поїздок Bolt. Крім того, ми продовжуємо співпрацю з компанією Bolt, що почалася в минулому році, зі страхування від нещасного випадку при ДТП пасажирів під час поїздок з максимальною сумою покриття до 1 млн. грн.»

«Перед суспільством стоїть безліч завдань, і вирішити їх можна тільки спільними зусиллями. Ми раді, що УНІКА приєдналася до нашої ініціативи, це дасть нам додаткові можливості для транспортування ще більшої кількості медиків», — коментує регіональний менеджер Bolt Тарас Потічний.