Страхова компанія «РАРИТЕТ» відзначає 21 рік стабільної роботи на страховому ринку України

7 травня 2020 року Страхова компанія «РАРИТЕТ» відзначає 21 рік стабільної роботи на страховому ринку України.

Ще на початку своєї діяльності, у 1999 році, команда Страхової компанії «РАРИТЕТ» сформувала ключові поняття, за якими основною цінністю Компанії є Застраховані особи/Страхувальники.

Понад 200 тис страхувальників довіряють свої ризики Компанії. 73% страхувальників здійснюють пролонгації договорів страхування протягом 10-17 років. Компанія сумлінно виконує взяті на себе зобов’язання – в 2019 році було врегульовано понад 45 тисяч страхових випадків та здійснено страхових виплат на загальну суму близько 36 млн грн. Фінансову стабільність підтверджує присвоєння Компанії кредитного рейтингу uaA в 2019 році, прогноз – «стабільний».

Злагоджена команда Страхової Компанії «РАРИТЕТ» постійно працює над вдосконаленням умов страхування і оперативно реагує на сучасні виклики, загрози та небезпеки.

Компанія однією із перших запропонувала і запровадила страхування від COVID-19.

В 2019 році було оновлено стратегічний бізнес-план та маркетингову стратегію, запроваджений реінжиніринг бізнес-процесів спрямовані на оперативне здійснення страхових виплат та високоякісну сервісну підтримку страхувальників.

Для співробітників Страхової компанії «РАРИТЕТ» характерна активна життєва позиція і бажання змінювати життя на краще.

Компанія бере участь в благодійних акціях, усвідомлюючи в тому числі свою соціальну відповідальність. Наша участь у Всеукраїнській акції «Захисти медика» першочергово спрямована на забезпечення медичних працівників засобами санітарно-епідеміологічного захисту, усіляку їх підтримку та повагу.

Компанія виступає страховим партнером акцій, спрямованих на популяризацію вело руху в місті Києві, а її співробітники беруть активну участь у благодійних програмах, направлених на покращення здоров’я громадян та екології міста.

За даними журналу «Insurance TOP» за основними показниками діяльності страховиків у 2019 році Страхова Компанія «РАРИТЕТ» впевнено входить в ТОП-15 на ринку добровільного медичного страхування, ТОП-29 на ринку добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби та ТОП-9 на ринку добровільного страхування відповідальності власників водного транспорту.

Один із чинників нашої ідеології в страхуванні – емоція Надії – компас, що веде до втілення мрії та виконання нашої місії – Оберігати все, що цінує наш Клієнт.

Нові амбітні плани подальшого розвитку і зростання Страхової Компанії «РАРИТЕТ» стануть черговою сходинкою надійності і стабільності Компанії на ринку страхування України та новими можливостями забезпечення страховим захистом своїх Клієнтів.

Правління компанії, Акціонери, Наглядова рада, увесь колектив Страхової Компанії «РАРИТЕТ» бажають усім Клієнтам, Партнерам та щирим прихильникам міцного здоров’я, процвітання, успіхів у професійній діяльності!

Ми і надалі будемо ОБЕРІГАТИ ВСЕ, ЩО ВИ ЦІНУЄТЕ!