Страхова Компанія «РАРИТЕТ» застрахувала лікарів на випадок захворювання на COVID-19

Страхова компанія «РАРИТЕТ» при підтримці Благодійного фонду «Поділля-ХХІ століття» застрахувала лікарів Жмеринської центральної районної лікарні на випадок захворювання COVID-19.

Програма страхування покриває ризики пов’язані з COVID-19. Страховим випадком є смерть медичного працівника внаслідок ускладнення, спричиненого короновірусною інфекцією.

Програма страхування лікарів Жмеринської центральної районної лікарні Вінницької області від COVID-19, спеціально розроблена фахівцями СК «РАРИТЕТ» як додатковий до основних, рекомендованих ВООЗ та МОЗ України, превентивний захід мінімізації фінансових ризиків від захворювання на COVID 19.

«Здоров’я та добробут людей — пріоритет у роботі Страхової компанії «РАРИТЕТ». Сьогоднішні виклики – це випробовування суспільства та бізнесу на відповідальність, людяність та згуртованість. Саме тому, підвищення соціального захисту медиків, зайнятих у боротьбі з COVID-19 та створення програм, націлених на захист українських медичних працівників, – це вимога часу та логічне продовження обраного Компанією шляху», — наголошує Тетяна Бутківська, Голова Правління СК «РАРИТЕТ».

За даними журналу «Insurance TOP» за основними показниками діяльності страховиків у 2019 році Страхова Компанія «РАРИТЕТ» впевнено входить в ТОП-15 на ринку добровільного медичного страхування, ТОП-29 на ринку добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби.

7 травня 2020 року Страхова компанія «РАРИТЕТ» відзначила 21 рік стабільної роботи на страховому ринку України — http://uainsur.com/news/61152/.