Страхова компанія «ЕВРОІНС Україна» демонструє 30% зростання страхових премій в першому кварталі 2020 року

Страхова компанія «ЕВРОІНС Україна» підвела підсумки роботи за перший квартал 2020 року. Страхові платежі за всіма видами страхування зросли до 87,8 млн грн. Зростання склало більше 30% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Зокрема, найбільш затребувані були особисті види страхування -14,0 млн. грн. зростання —150%), моторне страхування-33 млн. грн. (зростання -60%).

Водночас компанія констатує виплати за перший квартал складають 27 млн ​​грн.

Пріоритетом діяльності Страхова компанія «ЕВРОІНС Україна» було збільшення частки участі в таких видах страхування як ОСАЦВ і добровільне медичне страхування. За словами Голови Правління Янко Ніколова, це завдання вирішується, і компанія розширила сферу впливу в цих видах страхування, незважаючи на карантинні заходи.

«У 2020 році компанія планує зростання премій в рамках 320 млн. грн., що приблизно на 40% більше ніж в 2019. Початок цьому покладено: вперше після входження під юрисдикцію ЕВРОІНС ІНШУРІНС ГРУП ((ЕІG) в серпні 2016  р, СК« ЕВРОІНС Україна »в квартальному звіті, показує позитивний результат роботи -чистий прибуток склав більше 6 млн грн.» — підкреслив Янко Ніколов.