СК «МОТОР-ГАРАНТ» відкрила нові представництва в Харківській області

Страхова компанія «МОТОР-ГАРАНТ» відкрила нове представництво в м. Харкові та точку продажу в м.Чугуїв.

СК «МОТОР-ГАРАНТ» продовжує шлях розвитку — розширює свою присутність в регіонах. Представництва компанії вже працюють в 12 регіонах України. Мета – до 2021 року відкрити представництва в кожній області України.

Відтепер в Харкові працює два представництва СК «МОТОР-ГАРАНТ», розташованих за адресами: вул. Сумська, буд. 132 та вул. Алчевських, буд. 1 та точка продажів в місті Чугуїв (вул. Старо-Нікольська, 33 а).

Мешканці Харкова та області мають можливість укласти договори обов’язкового та добровільного страхування цивільної відповідальності, страхування КАСКО та майна, виїжджаючих за кордон, а також інших видів з переліку страхових послуг компанії «МОТОР-ГАРАНТ».

Страхова компанія «МОТОР-ГАРАНТ» — надійна компанія, яка надає широкий спектр страхових послуг і забезпечує гідний рівень сервісу. Має 28 ліцензій на здійснення страхової діяльності. Є учасником: Ліги страхових організацій України, Асоціації «Страховий бізнес», Моторного (транспортного) страхового Бюро України, Ядерного страхового пулу України та Київскої торгово-промислової палати.