СК «ГАРДІАН» застрахувала відповідальність АТ «Укртранснафта»

СК «ГАРДІАН» стала переможцем відкритих торгів публічних закупівель системи ProZorro. Замовником закупівлі виступило АТ «Укртранснафта», предмет закупівлі — страхові послуги. Договір страхування укладено 15 грудня 2020 року з періодом страхування 365 днів.

За результатами проведених торгів АТ «Укртранснафта» і СК «ГАРДІАН» уклали договір на обов’язкове страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, що може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки.

Генеральний директор СК «ГАРДІАН» Віктор Берлін прокоментував: «СК «ГАРДІАН» розглядає тендерну діяльність як окремий важливий для страхового бізнесу процес, де у кожного учасника — своя роль та відповідальність. Конкурентна ринкова боротьба на аукціонах дає змогу замовнику забезпечити суттєву економію коштів, а учасникам тендеру надати найкращу цінову пропозицію».

АТ «Укртранснафта», 100% акцій якої знаходяться в управлінні НАК «Нафтогаз України», є оператором нафтотранспортної системи країни.