СК «GUARDIAN» підтримує талановитих студентів

Факультет економічних наук Чорноморського національного університету (Миколаїв) у грудні 2020 року провів онлайн круглий стіл з актуальних питань страхування. Страхову компанію «GUARDIAN» представила випускниця університету Анна Смоліна, Директор департаменту з розвитку регіональної мережі компанії. Учасниками заходу виступили студенти і викладачі факультету.

Після короткої презентації страховиків, особливостей їх діяльності та конкурентних позицій, було представлено основні види страхування, актуальні та популярні страхові послуги СК «GUARDIAN».

Студенти-учасники заходу мали змогу отримати не лише цікаву інформацію про діяльність страхових компаній України, але й цінні поради щодо можливостей та перспективи роботи після навчання, кар’єрного старту і професійного становлення фінансистів.

Генеральний директор СК «GUARDIAN» Віктор Берлін прокоментував: «Успіх Компанії безпосередньо залежить від якісної роботи і професіоналізму персоналу. Тому ми впевнені, що наші працівники – найголовніші амбасадори бренду СК «GUARDIAN». Саме вони несуть зміни  і є найбільш авторитетними у формуванні поглядів та практичних знань, необхідних для професійного працевлаштування».

СК «GUARDIAN» бажає колективу Чорноморського національного університету успіхів у науковій та викладацькій діяльності, а студентам — наполегливості та завзятості у навчанні, професійного зростання та віри у власні сили.