СК «GUARDIAN» розпочала прийом заяв від постраждалих в ДТП у Польщі

СК «GUARDIAN» розпочала прийом заяв від постраждалих в результаті ДТП українського автобуса поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, що у Польщі.

ДТП українського автобуса, що виконував рейс Познань-Херсон, сталася в суботу, 6 березня, о 00:50 за київським часом, за 30 км від кордону з Україною. Автобус, в якому перебувало 57 осіб, зокрема двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. За попередньою інформацією, водій автобуса наїхав на огороджувальні стовпчики. В результаті, п’ятеро осіб загинуло на місці, 35 потрапило до лікарень.

У суботу ввечері 24 пасажири автобусу, травми яких були незначними, вирушили наданим перевізником автобусом в Україну.

Cеред учасників ДТП були і клієнти, застраховані в СК «GUARDIAN» за договорами добровільного страхування подорожуючих за межами України. Наразі проводиться уточнення необхідної інформації та вирішення питань організації і надання медичної допомоги для постраждалих, які потрапили до лікарень. Після оцінки фахівцями СК «GUARDIAN» всієї необхідної інформації по кожному страховому випадку буде здійснено виплати в максимально короткі терміни.

Страхова компанія «GUARDIAN» в 2020 році виплатила своїм клієнтам 95,7 мільйонів гривень страхових відшкодувань. Із загальної суми виплат 2020 р. 58,9 млн грн виплачено фізичним особам. Це майже в 2 рази перевищує минулорічний показник Компанії. В середньому Компанія щомісячно виплачує близько 8 млн грн.