АСК «ІНГО Україна» здійснила медіа-тур по регіонах України

Протягом квітня-червня цього року провідні спеціалісти АСК «ІНГО Україна» провели медіа-тур по ключових регіонах України. У рамках туру відбулися зустрічі з журналістами регіональних ЗМІ Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Львівської, Миколаївської й Одеської областей. На засіданнях прес-клубів обговорювалися наступні питання: ситуація і перспективи розвитку страхового ринку в регіоні, актуальні програми страхування. Журналістам була надана інформація про страховий ринок України, статистика по ринку, інша корисна інформація.

У медіа-турі взяли участь керівники першого ешелону АСК «ІНГО Україна» — Голова правління Ігор Гордієнко, заступник Голови правління Наталія Нев’ядомська, заступник Голови правління Віктор Шевченко. Це свідчить про велику увагу керівництва страхової компанії до зв’язків із громадськістю, інформаційної відкритості АСК «ІНГО Україна». У заходах брали активну участь директора місцевих філій АСК «ІНГО Україна», а також великі клієнти в регіонах (керівники державних і комерційних підприємств).

Представники регіональних ЗМІ виявили велику цікавість до тематики страхового ринку, зустрічі відрізнялися активним обміном думками і дискусіями, особливо в Одесі, Донецьку, Дніпропетровську і Миколаєві. Журналісти змогли одержати вичерпні професійні відповіді на свої питання, підвищити свою поінформованість по темі «страхування».

Усього в заходах АСК «ІНГО Україна», організованих компанією стратегічних комунікацій Publіcіty Creatіng, взяли участь більш 100 представників місцевих ЗМІ (ділової і міської загальпопулярної преси, радіо, ТВ і інформаційних Інтернет-порталів).

З вересня 2006 р. планується продовження медіа-тура АСК «ІНГО Україна» по регіонах України.