СК «Еталон» — офіціальний страховик IV журналістського форуму Україна-Туреччина

СК «Еталон» взяла участь у якості офіціального страховика у IV журналістському форумі Україна-Туреччина, що проходить з 13 до 20 травня 2006 року в м. Анталія (Туреччина). Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на директора департаменту туристичного страхування Зою Сазонову.

IV журналістський форум Україна-Туреччина організовано та проводиться прес-центром Асоціації судовласників України разом з прес-службою МЗС України, муніципалітетами м. Анталії, Кемер і Белек, об’єднанням українських журналістів «Шовковий шлях», турфірмою «Юная Тур» при підтримці Почесного консула України. Його мета — освітлення співробітництва між Україною та Туреччиною, діяльності транспортних коридорів між цими країнами, а також інформування про визначні пам’ятки і культуру Середньоземноморського узбережжя Туреччини.

У цьому році в роботі форуму приймають участь 45 журналістів, які представляють різні українські телеканали, інформагентства, газети, журнали, а також центральні та регіональні радіоканали.