СК «Універсальна» знову лідер!

Побачив світ черговий номер одного із найстаріших, а разом із тим одного з найпрестижніших українських рейтингів – «Топ 100 найкращих компаній України», упорядкований «Інвестгазетою». Згідно дослідження, «Універсальна» посідає першу позицію у розділі «Страхові компанії-лідери за об’ємом страхових виплат у розрізі обов’язкового страхування (крім державного) у 2005 році».

У цих видах компанія здійснила виплат на суму 15 530,8 тисяч гривень. При тому найближчий конкурент у розділі (НАСК «Оранта») досягнув позначки 13 830,9 тисяч гривень.

Окрім згаданого лідерства, варто відзначити здобутки компанії, що відзначені загальними рейтингами – компанія піднялась на четверту позицію відразу у двох рейтингах – за об’ємом страхових платежів у страхуванні відповідальності та у обов’язковому недержавному страхуванні. У загальному рейтингу українських страхових компаній non-life, в порівнянні із минулим роком «Універсальна» перемістилась із 17-ї позиції на 14-ту, що є незаперечним підтвердженням задекларованого «Універсальною» шляху до лідерства.