Нацкомфінпослуг погоджено пропозиції Мінфіну щодо Змін до Порядку подання фінансовій звітності, затвердженого постановою КМУ від 28.02.2000 р. № 419.

5 вересня, на відкритому позачерговому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглядали зміни, запропоновані Міністерством фінансів України до Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2000 року № 419, та Стратегії застосування міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2007 року № 911-р. Нацкомфінпослуг погодила із зауваженнями відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України». Зауваження стосувалися участі Нацкомфінпослуг у реалізації деяких пунктів Заходів застосування МСФЗ в Україні.

Змінами передбачається перенесення кінцевого терміну подання річної фінансової звітності з 9 лютого до 28 лютого наступного за звітним року.

http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=384939&cat_id=42320