ЛСОУ вітає з Днем державної служби України!

Ліга страхових організацій України щиро вітає державних службовців України з їх професійним святом. Цінуємо Вашу сумлінну працю на благо нашої країни та підтримуємо прагнення вірно служити народу України, жити в мирному, демократичному і сучасному суспільстві.
Приємно відзначити, що за останній час співпраця Ліги страхових організацій України з органами державної влади у рамках співпраці з профільними комітетами Верховної Ради України, участі у засіданнях Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, роботи Громадських рад при Нацкомфінпослуг, Міністерстві доходів і зборів, Мінфіні, АМКУ тощо посилилася.
Сьогодні інститути громадського суспільства, які покликані служити громадянам, та вже здобули довіру й повагу, реалізують державні стратегії розвитку галузей, успішно інтегрують бізнес-ідеї та співпрацюють з професіоналами всіх сфер економіки. Проте, на жаль і досі страховий ринок України не має офіційної стратегії розвитку.
Ми віримо, що пропозиції Ліги страхових організацій України щодо цього питання знайдуть розуміння та будуть прийняті вже найближчим часом. Разом ми зробимо наш ринок кращим!
Зі святом Вас! Бажаємо, щоб в усіх починаннях Вас супроводжувала вдача, розуміння та підтримка з боку колег і однодумців!