Голова Ради ЛСОУ Олександр Філонюк привітав учасниць церемонії «Королева фінансового успіху 2013»

2 липня 2014 року Редакційно-Видавничий Дім «Україна Бізнес» провів урочисту Презентацію для жінок, на якій було обрано найчарівніших та найкращих у сфері фінансів і присвоєно їм статус «Королева фінансового успіху 2013» з врученням ексклюзивного призу. В урочистій церемонії нагородження взяв участь Голова Ради ЛСОУ Олександр Філонюк, який подякував організаторам церемонії та акцентував увагу присутніх на значенні для суспільства реалізації жінок у професії.

Він наголосив який складний шлях до успіху проходять наші жінки, скільки сил і енергії було віддано для того, щоб отримати освіту, знайти себе в бізнесі, присвятити себе кар’єрному зростанню, при цьому реалізуючи себе і в сім’ї, залишаючись мамою та люблячою дружиною, яка одночасно вирішує і бізнес-питання і домашні справи.

Участь у церемонії взяли співробітниці банків, страхових, лізингових, керуючих і інвестиційних компаній, оціночних та аудиторських фірм, ломбардів, КУА, кредитних спілок, бухгалтери, економісти — тобто, представниці всіх професій, так чи інакше пов’язаних з фінансовою сферою.