Дорогі колеги, Шановні наші споживачі страхових послуг!

Від імені Ліги страхових організацій України сердечно вітаю Вас, усіх Ваших рідних, друзів, колег з Новим роком та Різдвом!

Для всіх нас рік, що минає, був непростим – насичений подіями, нелегкою працею, сподіваннями та сумнівами, новими зустрічами та відкриттями. Однак 2014-й подарував нам і безліч можливостей, чудових перемог, нових задумів, яскравих досягнень та результативних ідей.

Маємо надію, що новий 2015 рік буде для всіх нас щедрим на мир, злагоду та нові добрі справи. Хай кожен день повниться творчим змістом і вдячністю від людей!

Поздоровляючи Вас із новорічними святами, хочу висловити впевненість, що Новий рік принесе страховому ринку України радість професійних звершень, піднесення добробуту, духовності та страхової культури!

Працюючи для усіх верств українського суспільства, страховий ринок має стати ще доступнішим та зрозумілішим. Нехай у 2015 році показники споживання страхових послуг населенням та підприємствами зростатимуть за всіма видами страхування, і всі наші клієнти почуватимуться соціально-захищеними та заможними!

Щастя Вам і Вашій родині, міцного здоров’я, сімейного затишку, душевної рівноваги, щирих друзів, любові рідних і близьких вам людей!

Нехай Новий рік зігріває Вас теплом сімейних вогнищ, буде добрим та обнадійливим!

З повагою,

Президент ЛСОУ                                         Олександр Залєтов