ЛСОУ підтримує проект Комплексної програми розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки

8 квітня 2015 року у приміщенні Нацкомфінпослуг відбулося обговорення проекту Комплексної програми розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки. Лігу страхових організацій України на засіданні представила Віце-президент організації Лариса Голозубова.
Ліга страхових організацій України підтримує проект Комплексної програми розвитку фінансового ринку України на 2015-2020 роки в цілому, та готова надати редакційні правки і пропозиції по конкретних заходах щодо реалізації цієї програми, а також до Плану заходів та Переліку індикаторів ефективності реалізації Стратегії реформування державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг на 2015-2020 роки.
Проект комплексної програми був підготовлений цільовою командою реформ, до якої увійшли представники Національного банку України, Міністерства фінансів України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Незалежної асоціації банків України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Взяти участь у обговоренні страховики зможуть до 12.04.2015 р., надіславши пропозиції на ел. адресу liga@uainsur.com.
Тексти документів доступні за посиланням — http://nfp.gov.ua/news/918.html