Віце-президент ЛСОУ увійшла до робочої групи Нацкомфінпослуг

22 квітня 2015 року в Нацкомфінпослуг відбулося засідання щодо забезпечення проведення комплексної інвентаризації наявної нормативно-правової бази у сфері державного регулювання та контролю за діяльністю ринків фінансових послуг із скасуванням неактуальних нормативно-правових актів.
За результатами роботи засідання, а також на виконання доручення Прем’єр-Міністра України прийнято рішення щодо створення робочої групи в яку, окрім працівників Нацкомфінпослуг, увійдуть представники бізнесу, експерти з різних питань. Від Ліги страхових організацій України до складу нової робочої групи увійшла Лариса Голозубова, Віце-президент ЛСОУ, проте найближчим часом до роботи групи планують долучитися ще декілька страховиків-членів ЛСОУ.
Як вже повідомлялося, на виконання пункту 131 плану заходів з виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України та Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020» у 2015 році, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 №213-р, наказом Голови Нацкомфінпослуг від 10.04.2015 №52 затверджено план заходів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, щодо перегляду актуальності нормативно-правових актів/норм. Затвердження плану заходів спрямовано на забезпечення проведення комплексної інвентаризації наявної нормативно-правової бази у сфері державного регулювання та контролю за діяльністю ринків фінансових послуг із скасуванням неактуальних нормативно-правових актів.