Делегація Німецького союзу страховиків, яка прибула в Україну на запрошення ЛСОУ, завершує свій візит

Делегація Німецького союзу страховиків, яка прибула в Україну на запрошення ЛСОУ, завершує свій візит. В планах останнього дня перебування в Україні зустріч із представниками міністерства фінансів України та Представництва Європейської комісії в Україні.

Вчора, 29 квітня, відбулася презентація Німецького союзу страховиків для керівників провідних страхових компаній України. Томас Ілька, Член Ради директорів НСС з європейських і міжнародних зв’язків розповів про задачі і функції Німецького союзу страховиків, в який входять 460 компаній.

Делегація Німецького союзу страховиків, що має давні партнерські стосунки з ЛСОУ, прибула в Україну на запрошення Ліги страхових організацій України. У складі делегації: Сергій Зайцев, керівник по взаємодії з країнами Центральної та Східної Європи Ганновер Ре, Німеччина; Томас Ілька, Член Ради директорів НСС з європейських і міжнародних зв’язків; Франк Тірольф, старший менеджер НСС з взаємодії з країнами Центральної та Східної Європи; Міхаель Тайлмайер, Голова Комітету НСС з взаємодії з країнами Центральної та Східної Європи, Старший Віце-президент Європейського відділу облігаторного перестрахування Дженерал Реіншуранс АГ, GenRe та Михайло Кухарьонок, Дженерал Реіншуранс АГ, керівник філіалу, філіал «Riga».