ЛСОУ вважає, що вихід на нових інвесторів та формування довіри до цієї інституції є вкрай важливими

5 червня 2015 року в НСК «Олімпійський» за підтримки Ліги страхових організацій України відбувся Міжнародний форум корпоративних секретарів «Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції». Лігу страхових організацій України представницькому Форумі представив Президент організації Олександр Філонюк.

Президент ЛСОУ вважає, в цей складний економічний період впровадження найкращих стандартів корпоративного управління в Україні, обговорення питань щодо поліпшення корпоративного законодавства, вихід на нових інвесторів та формування довіри до цієї інституції є вкрай важливими.

Сесії Форуму проходять у формі панельних дискусій, у ході яких учасники обговорюють інновації у сфері корпоративного права та управління України, а також введення інституту корпоративного секретаря та інституту незалежних директорів, як частини реформ у сфері корпоративного управління.

Серед запрошених експертів Форуму: Тимур Хромаєв, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України; Юрій Нікітін, заступник голови Фонду державного майна України; Оллі Віртанен, генеральний директор і власник консалтингової компанії «Virtanen Associates Oy», генеральний секретар Асоціації Професійних членів ради директорів Фінляндії, член Ради Європейської конфедерації асоціацій директорів (ecoDa) (Фінляндія) та інші.