Міжнародна конференція, організатором якої виступив Проект IFC «Розвиток агрострахування в Україні», завершила свою роботу

Міжнародна конференція «Планування партнерства між державним і приватним сектором у сфері агрострахування від Західних Балкан до Центральної Азії», яка 9-11 червня проходила у Києві, завершила свою роботу. Конференція — своєрідний підсумок семирічної роботи Проекту IFC «Розвиток агрострахування в Україні», який вже наприкінці поточного червня завершує свою діяльність.

Серед питань, винесених на обговорення, налагодження ефективного партнерства між усіма учасниками агрострахового ринку — державою, страховиками та сільгоспвиробниками; особливості та переваги стандартних страхових продуктів, необхідність їх активного запровадження; механізми актуарних розрахунків, запровадження системи управління даними та її ресурсні можливості.

Учасники заходу мали змогу детально ознайомитися з досвідом агрострахування США, Іспанії, Туреччині, Польщі, Азербайджані та країн Центральної Азії.

Ліга страхових організацій України, активний учасник роботи з формування в Україні сучасної агрострахової законодавчої та нормативної бази, пропонує переглянути фото заходу – https://www.facebook.com/uainsurcom