ЛСОУ – учасник ХХІХ науково-практичної конференції УАІБ «Професійне управління активами»

19 червня 2015 року відбулося відкриття ХХІХ науково-практичної конференції Української асоціації інвестиційного бізнесу (УАІБ) «Професійне управління активами». З привітальним словом до учасників конференції звернувся Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк, який зазначив важливу роль асоціацій у розбудові фінансових ринків країни, та з нагоди 20-річчя УАІБ вручив пам’ятну відзнаку ЛСОУ.

Директор Українського інституту розвитку фондового ринку Дмитро Леонов подякував Президенту ЛСОУ та вручив Олександру Філонюку відзнаку УАІБ за багаторічну плідну співпрацю у розбудові фондового ринку та професійній діяльності.

Учасники конференції обговорили питання регулювання інвестиційної діяльності; актуальні питання регулювання діяльності з управління активами; ризик-менеджмент та фінансовий моніторинг у компаніях з управління активами; фінансовий та реальний сектор: пошук балансу інтересів для розвитку економіки.

Серед учасників конференції — Дмитро Леонов (УАІБ), Дмитро Тарабакін (НКЦПФР), Ігор Назарчук (НКЦПФР), Михайло Бузало (НКЦПФР), Сергій Бірюк (експерт), Сергій Зубик (Нацкомфінпослуг), Григорій Овчаренко (ТОВ «КУА «ОТП Капітал»), Олександр Панченко (НКЦПФР), Олексій Зарудний (ПФУ), Віталій Мущинін (Мінсоцполітики) та інші.

Заснована у 1995 році Українська асоціація інвестиційного бізнесу (УАІБ) є однією з найстаріших професійних організацій учасників фондового ринку. На сьогодні це єдина в Україні саморегулівна недержавна організація, якій держава делегувала частку своїх повноважень, визначивши їх в Законі України «Про інститути спільного інвестування» та Положенні про об‘єднання професійних учасників фондового ринку, затвердженому рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27.12.2012р. №1925.