Президент ЛСОУ взяв участь у нараді щодо реалізації Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року

23 травня в Нацкомфінпослуг відбулась нарада щодо обговорення показників, очікуваних у ході реалізації Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року.

Нарада пройшла під головуванням Члена Нацкомфінпослуг Олександра Залєтова та за участі Члена Нацкомфінпослуг Ольги Гурбіч.

Лігу страхових організацій України на нараді представив Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк, який констатував, що  Комплексна програма розвитку фінансового сектору України до 2020 року в частині реалізації пунктів щодо небанківського фінансового сектору виконується недостатньо ефективно.

Подальшого опрацювання, на думку Президента ЛСОУ, потребують питання гармонізування системи оподаткування інструментів фінансового сектору, забезпечення інституційної та фінансової незалежності регуляторів, підвищення корпоративного управління учасників фінансового сектору, приведення законодавства у відповідності до директив ЄС та ін.