Компанії-учасники системи «Пошук» підбили підсумки-2016 та розпочали новий етап проекту «Всеукраїнські страхові історії»

27 грудня 2016 року за підтримки Ліги страхових організацій України учасники проекту «Пошук»  провели нараду, на якій  було презентовано новий етап проекту «Пошук» — «Всеукраїнські страхові історії», а також підбито підсумки співпраці в рамках проекту «Пошук» у 2016-му році.

Згідно з порядком денним наради-презентації також були розглянуті питання чим саме перспективний для страхового ринку новий етап «Всеукраїнські страхові історії», узагальнено досвід 2016 року, обговорені проблеми нормативно-правового регулювання страхування в Україні та інші нагальні питання галузі, заслухано виступи учасників.

Відкриваючи засідання Генеральний директор «Плюс Вибір» Валерій Суксін наголосив, «що ми постійно працюємо над тим, щоб компанії-учасники системи «Пошук» отримували якомога більше достовірної та актуальної інформації для прийняття зважених бізнес-рішень».

Також в ході наради були обговорені перспективи нового етапу проекту і подальші спільні кроки компаній-учасників щодо ефективної протидії проявам страхового шахрайства.

Участь у презентації взяли керівники та фахівці ризикових страхових компаній, андерайтери та ризик-менеджери, працівники підрозділів з врегулювання збитків, служби безпеки, фахівці, відповідальні за ризик-менеджмент,  формування тарифної політики компанії, представники ЗМІ та ін. Лігу страхових організацій України представила Ірина Денисова, директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ.

Ліга страхових організацій України протягом багатьох років веде  активну роботу, всебічно висвітлюючи тему боротьби зі страховим шахрайством і об’єднуючи експертів ринку для роботи над цим питанням у рамках профільних комітетів ЛСОУ, адже це – спільна проблема для всіх страхових компаній. «Страховий ринок не може успішно розвиватися, в умовах, коли колосальні втрати страховиків від злочинних посягань оплачуються фактично за рахунок страхувальників», — вважає Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/