ЛСОУ та КНТЕУ планують оновити формат співробітництва

30 січня 2017 року в КНТЕУ відбулась розширена зустріч Президента Ліги страхових організацій України Олександра Філонюка з керівництвом  Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ). Під час зустрічі було досягнуто домовленості щодо оновлення формату співробітництва у галузі вищої освіти та підписання відповідного Меморандуму.

Президент ЛСОУ Олександр Філонюк ознайомив учасників зустрічі з поточною ситуацією на страховому ринку України та зазначив, що протягом багатьох років Ліга страхових організацій України успішно співпрацює з профільними ВНЗ України, активно підтримує проведення Міжнародних науково-практичних конференцій на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана та Грудневих читань, які проходять на базі економічного факультету Київського національного університету ім. Т.Шевченка, співпрацює з іншими вищими навчальними закладами.

«Сьогодні в науці як системі знання відбуваються суттєві зміни: розвиток науки в сучасному суспільстві спричиняє тенденцію до все більшого зближення науки з практикою, тому співпраця ЛСОУ та КНТЕУ – прекрасна платформа для максимальної інтеграції можливостей страхових компаній України в навчальний процес, підготовки якісно нових кадрів», — зазначив Президент ЛСОУ.

Пріоритетним напрямом у співпраці було визначено продовження та активізація роботи з проведення за участі представників Ліги страхових організацій України спільних заходів – круглих столів, конференцій, участь у бізнес-форумах, в рамках яких студенти КНТЕУ матимуть змогу ознайомитись з практичними кейсами, законодавчими ініціативами, поточною ситуацією щодо розвитку кожного з видів страхування в Україні.

У зустрічі взяли участь Ірина Денисова, директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ; Наталія Володимирівна Притульська, перший проректор КНТЕУ, професор, доктор технічних наук; Тетяна Володимирівна Канєва, декан факультету фінансів та банківської справи КНТЕУ, кандидат економічних наук, доцент; Катерина Семенівна Шклярук, директор Інституту вищої кваліфікації при КНТЕУ, кандидат економічних наук; та інші представники керівництва Київського національного торговельно-економічного університету.