ЛСОУ взяла участь в експертному обговоренні Реанімаційного пакету реформ

21 лютого 2017 року в офісі Реанімаційного пакету реформ відбулось експертне  обговорення на тему «Чому необхідно створити Службу фінансових розслідувань».

Учасники дискусії обговорили питання ліквідації податкової міліції, розробки та подання законопроекту про створення Служби фінансових розслідувань, наголошуючи  на неприпустимості повернення податковій міліції повноважень, що наразі пропонується законопроектом №0940, і який розглядатиметься у Верховній Раді в четвер, 23 лютого.

Участь в експертному обговоренні щодо створення Служби фінансових розслідувань взяв Міністр фінансів Олександр Данилюк, народний депутат України Оксана Продан, експерти Реанімаційного Пакету Реформ, представники Коаліції за детінізацію економіки, Американської торгівельної палати, Спілки Українських Підприємців, Громадської платформи «Податки для економічної свободи», Коаліції за ліберальну реформу, а також громадські активісти.

Лігу страхових організацій України на заході представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який наголосив, що держава і бізнес мають стати партнерами. «Лише відкритий та прозорий підхід держави до питання створення Служби фінансових розслідувань допоможе сформувати у суспільстві довіру до нового органу та протидіяти широкому спектру економічних злочинів», — зазначив Президент ЛСОУ.