ЛСОУ та КНТЕУ підписали договір про співробітництво

2 березня 2017 року Ліга страхових організацій України та Київський  національний торговельно-економічний університет підписали двосторонній договір про співробітництво. Метою договору є співпраця, обмін інформацією і досвідом у сфері діяльності ринків фінансових послуг.

Пріоритетний напрям у співпраці — активізація роботи з проведення та участі представників компаній-членів Ліги страхових організацій України спільних заходів – круглих столів, конференцій, участь у бізнес-форумах, в рамках яких студенти матимуть змогу ознайомитись з практичними кейсами, законодавчими ініціативами, поточною ситуацією щодо розвитку кожного з видів страхування в Україні. Окрім того, планується, що сторони в межах своїх можливостей залучатимуть  до спільної діяльності представників міжнародних організацій, органів державної влади, громадських організацій та наукових установ.

«Сьогодні в науці як системі знання відбуваються суттєві зміни: розвиток науки в сучасному суспільстві спричиняє тенденцію до все більшого зближення науки з практикою, тому співпраця ЛСОУ та КНТЕУ – прекрасна платформа для максимальної інтеграції можливостей страхових компаній України в навчальний процес, підготовки якісно нових кадрів», — вважає Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

Планується, що першим спільним проектом стане проведення 21 березня 2017 року X Міжнародного бізнес-форуму «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ», який пройде за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і  науки України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Інституту економіки і прогнозування НАН України, Академії технологічних наук України, Української асоціації бізнес-інкубаторів та інноваційних центрів, Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, Білоруського державного економічного університету, Університету ім. Гульєльмо Марконі (Італія), Молдавської Економічної Академії та ін.

Ліга страхових організацій України протягом багатьох років успішно співпрацює з профільними вищими навчальними закладами України, активно підтримує проведення Міжнародних науково-практичних конференцій на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана та Грудневих читань, які проходять на базі економічного факультету Київського національного університету ім. Т.Шевченка, співпрацює з іншими вищими навчальними закладами.