ЛСОУ опрацьовує питання туристичного страхування

14 квітня 2017 року у Нацкомфінпослуг відбулось засідання, присвячене обговоренню проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про туризм», розробленого Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Участь у засіданні взяли представники Нацкомфінпослуг, професійних асоціацій страховиків та страховиків. Модератором засідання виступив член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов.

Лігу страхових організацій України на заході представили Голова комітету ЛСОУ з питань страхування в сфері туризму Галина Ким та Віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська.

Романа Навальківська у своєму виступі зазначила щодо необхідності внесення змін до законопроекту МЕРТ в частині пропозицій раніше напрацьованих та погоджених страховим ринком в рамках засідань при Нацкомфінпослуг. Також Віце-президент ЛСОУ проінформувала учасників засідання щодо запровадження Кабінетом Міністрів України нових Правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію, затверджених Постановою КМУ №118 від 01.03.2017 р.