ЛСОУ опрацьовує проблемні питання страхування життя

19 квітня 2017 року у Комітеті з питань фінансової політики і банківської діяльності відбулось засідання Круглого столу «Проблемні питання на ринку страхування життя та шляхи їх подолання».

Виступаючи в рамках обговорення Віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов зазначив необхідність послідовних, систематичних і комплексних заходів спрямованих на підвищення надійності страхових компаній та гарантування виконання ними своїх зобов’язань, зокрема щодо формування страхових резервів, якості активів, управління ними та контролю.

Головна мета заходу — обговорення проблемних питань на ринку страхування життя, причини їх виникнення та шляхи їх подолання.

У Круглому столі взяли участь члени Робочої групи щодо проблемних питань на ринку страхування життя, створеної відповідно до Наказу Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, від 07.03.2017 року № 57; представники Нацкомфінпослуг, ГО «Всеукраїнське об’єднання споживачів страхових послуг «Страховий захист», страховиків, що здійснюють страхування життя, та їх об’єднань, об’єднань споживачів фінансового ринку та інших зацікавлених організацій. Лігу страхових організацій України на заході представили Віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов та Радник Президента ЛСОУ Наталія Гудима.