Ліга страхових організацій України нагородила СК «ПРОСТО-страхування» Дипломом ЛСОУ «За значний внесок у розвиток страхування в Україні»

19 травня 2017 року СК «ПРОСТО-страхування» урочисто відсвяткувала 20річницю з дня створення компанії. Привітати Компанію і колектив прийшли представники Нацкомфінпослуг, провідних об’єднань страховиків та партнери.

Від імені Ліги страхових організацій України та Президента ЛСОУ Олександра Філонюка віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов привітав Компанію з ювілеєм та нагородив СК «ПРОСТО-страхування» Дипломом ЛСОУ «За значний внесок у розвиток страхування в Україні».

Ігор Крашенінніков,  Голова Правління СК «ПРОСТО-страхування», подякував за високу нагороду, привітав усіх зі святом та висловив окрему подяку партнерам, клієнтам і всьому колективу компанії. «Бажаю не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові професійні вершини, створювати нові, цікаві і унікальні страхові продукти. Нехай робота приносить вам задоволення!», — зазначив І. Крашенінніков вітаючи присутніх зі святом.

СК «ПРОСТО-страхування» — член Президії Ліги страхових організацій України, веде активну роботу у Комітетах ЛСОУ.

Лігу страхових організацій України представили віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.