ЛСОУ та IFC підписали Меморандум про взаєморозуміння

06 червня 2017 року Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) та  Міжнародна фінансова корпорація (IFC, Група Світового Банку) закріпили багаторічну успішну співпрацю двох організацій та підписали Меморандум про взаєморозуміння. Першою знаковою подією  в рамках реалізації даного меморандуму стане проведення  конференції «Стратегічні рішення для індексного страхування в сільському господарстві» для учасників страхового ринку України 20-22 червня 2017 року.

Від імені Ліги страхових організацій України Меморандум підписав Президент ЛСОУ Олександр Феодосійович Філонюк.

Від імені IFC Меморандум підписав Рольф Бернт, керівник консультативних програм в Глобальній Практиці Фінанси та Ринки, групи Світового Банку.

Меморандум був підписаний в рамках більш широкої роботи консультативної програми «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», що впроваджується IFC у партнерстві з урядами Австрії та Угорщини. Проект працює в Україні, Азербайджані, країнах Центральної Азії та Балканах та сприяє розширенню доступу до фінансування для виробників аграрної продукції.

IFC — член Групи Світового банку, є найбільшим глобальним інститутом розвитку, що зосереджує свою діяльність виключно в приватному секторі.