До уваги Керівників страхових компаній – членів Ліги страхових організацій України!

Шановні колеги!

27 червня 2017 року страховий ринок України вразила найбільша в історії країни кібератака. Через вразливості операційної системи вірус швидко поширювався і блокував роботу компаній.

Сьогодні страховий ринок України та багато страховиків-членів ЛСОУ частково відновили свою роботу.

Проте, оскільки всі сили компаній зосереджені на ліквідації наслідків вірусної атаки та розблокуванні постраждалих ПК, переважна більшість страховиків все ще працює в умовах надання своїм клієнтам обмеженого сервісу.

Враховуючи ситуацію, Ліга страхових організацій України звертається до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Моторного (транспортного) страхового бюро України, і зазначає необхідність перенесення строків здачі звітності страховиків.

У зв’язку з цим просимо Вас до 6 липня 2017 року дати об’єктивну оцінку щодо строків відновлення втрачених даних у своїх компаніях, та надати профільні пропозиції у Лігу страхових організацій на електронну адресу ЛСОУ liga@uainsur.com.

Чекаємо від Вас цю та іншу професійну інформацію, що допоможе відновити роботу страхового ринку України, повноцінно обслуговувати наших страхувальників та запобігти можливим атакам у майбутньому.

 

З повагою,

Президент ЛСОУ

Олександр ФІЛОНЮК