Шановні колеги! Дорогі друзі!

Ліга страхових організацій України сердечно вітає Київський національний торговельно-економічний університет та всіх працівників галузі з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі!

З року в рік галузь, що є рушієм економічного зростання та індикатором цивілізованого суспільства, невпинно нарощує обсяги товарообігу, використовує у своїй роботі нові прогресивні технології, задовольняє потреби населення в якісних товарах, наближаючи стандарти роботи до міжнародних.

Професійність, відданість майбутніх та теперішніх працівників торгівлі обраній справі, знання, досвід та енергія є вагомим внеском в розвиток суспільства та зростання економічного благополуччя держави.

Нехай і надалі Ваші зусилля спрямовуються на підготовку і забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі, удосконалення її інфраструктури, підтримку вітчизняного товаровиробника, поліпшення якості сервісу.

Ліга страхових організацій України бажає Вам подальшого зростання, професійної і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла та посмішок покупців!

З повагою,

Президент ЛСОУ

Олександр Філонюк