Президент ЛСОУ взяв участь у засіданні круглого столу «Україна у сучасному світі», присвяченого Дню Незалежності України

22 серпня 2017 року в Торгово-промисловій палаті України відбувся Міжнародний круглий стіл «Україна у сучасному світі», присвячений Дню Незалежності України.

Серед тем для обговорення – світова підтримка України, Україна в політичному та економічному аспектах, Україна в суспільному аспекті та популяризація нашої країни у світі – інформаційна війна.

Відкрив захід і привітав учасників засідання круглого столу «Україна у сучасному світі» Перший Президент України Леонід Кравчук (1991-1994). Також участь у заході взяли Дмитро Золотухін, Заступник Міністра інформаційної політики України; Генадій Чижиков,  Президент Торгово-промислової палати України; Грігол Катамадзе, Президент Асоціації платників податків України, Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні (2009- 2013 рр).; запрошені Надзвичайні та Повноважні Посли та представники дипломатичного корпусу держав, акредитованих в Україні.

Від Ліги страхових організацій України в роботі круглого столу взяв участь Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який зазначив, що «сьогодні українське суспільство та друзі України в усьому світі святкують 26-у річницю Незалежності. За ці роки багато зроблено для політичної незалежності України, для збереження історичної ідентичності країни, при цьому важливим аспектом незалежності України залишається розбудова національної економіки,  важливою складовою якої є розвиток страхової галузі».

Організатор заходу — редакція міжнародного журналу «Модна дипломатія» зазначає, що вивчаючи історію і сучасний стан двосторонніх відносин, які формувалися протягом 25 років, редакція вважає за необхідне провести міжнародний круглий стіл, присвячений підведенню підсумків роботи та обговоренню нагальних питань у відносинах між Україною та іншими державами напередодні Дня Незалежності України. Така масштабна акція дасть змогу висловити свої погляди політичним діячам та лідерам іноземних країн, а також поглибити порозуміння між громадськістю та владними структурами в Україні.