Президент ЛСОУ вручив Диплом «За значний внесок у розвиток страхування в Україні» Володимиру Коляденко, голові Комітету з електронних комунікацій при ТПП України

16 листопада 2017 року Торгово-промислова палата України провела засідання Комітету з електронних комунікацій при ТПП України.

Лігу страхових організацій України на заході представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який привітав учасників засідання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку та побажав всім нових досягнень, вдалих творчих задумів і грандіозних проектів!

Також в рамках церемонії нагородження Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк вручив Диплом ЛСОУ «За значний внесок у розвиток страхування в Україні» Володимиру Адольфовичу Коляденко, голові Комітету з електронних комунікацій при ТПП України.

Вручаючи Диплом ЛСОУ Олександр Філонюк подякував Володимиру Коляденко за багаторічну продуктивну співпрацю та наголосив, що сьогодні ТПП України маϵ великий досвід та розвинену інфраструктуру, проводить активну роботу з формування ефективного середовища і механізмів захисту інформаційних ресурсів та інформаційно-комунікаційних систем бізнес-сфери, цифрової культури, співробітництва у сфері інформаційної безпеки та кіберзахисту бізнесу а також з питань забезпечення безперервності бізнес-процесів і надання послуг підприємствами, організаціями й установами в сучасних умовах інформаційного протиборства та зовнішньої агресії.

Учасники засідання зазначили, що сьогодні 23 мільйони українців – користувачі Інтернету, це майже у 2 рази більше, ніж 5 років тому. Усвідомлюючи пріоритетність подальшого цифрового розвитку України, члени комітету співпрацюють для вироблення законодавчих та інституційних засад для розвитку цифрової економіки України.