ЛСОУ взяла участь у круглому столі з обговорення страхування ризиків у будівництві

27 листопада 2017 року Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України провело обговорення питання страхування ризиків у будівництві.

Відкрив захід заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, який повідомив про проекти нормативно-правових актів, що сприятимуть розвитку страхування у будівництві.

«На сьогодні надзвичайно важливим є створення механізму захисту прав інвесторів у об’єкти, які будуються, та майбутніх інвесторів у житлове будівництво. Ефективною складовою такого механізму може бути запровадження страхування відповідальності суб’єктів господарювання, які є учасниками інвестиційної діяльності, що забезпечують реалізацію інвестицій, та страхування відповідальності суб’єктів господарювання, які залучають кошти від фізичних осіб для інвестування та фінансування будівництва об’єктів житлового будівництва», — вважає віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов.

Учасники круглого столу – представники асоціацій, об’єднань і суб’єктів господарювання у будівельній і страховій галузях обговорили проблемні питання і можливості розвитку страхування у будівництві.

Лігу страхових організацій України на заході представив віце-президент організації Сергій Тарасов.